Junior Applicatie Beheerder

Draag bij aan de optimalisatie van interne applicaties in dit ziekenhuis!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast en gedreven persoon die niet bang is om te experimenteren. Hier komt dus ook een stukje lef en zelfvertrouwen bij kijken. Je bent flexibel en vindt het fijn een gevarieerd takenpakket te hebben waarin het je niet uitmaakt gestoord te worden wanneer er iets urgents tussendoor komt. Ook zoek je verbinding en beschik je over een dosis inlevingsvermogen die je helpt bij effectief communiceren met alle betrokkenen. Je nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je met een analytische blik uitdagingen in kaart kunt brengen en daarvoor passende oplossingen kunt bedenken. Ten slotte ben je niet bang verantwoordelijkheid te nemen en krijg je  energie van het presenteren van je resultaten!

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • 0-2 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, studieachtergrond maakt niet uit maar denk aan bijvoorbeeld (technische) Informatica, Gezondheidswetenschappen, Medische Informatiekunde of een andere relevante (technische) studie
 • Aantoonbare affiniteit met ICT
 • Affiniteit met de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Binnen het team van functioneel specialisten ga je aan de slag om je het vak zo snel mogelijk eigen te maken. Dit gaat volgens de scrum-methodiek. Elke drie weken presenteer je met je team de nieuwste bevindingen aan o.a., collega’s van andere disciplines. Hoewel je kaders hebt is daarbinnen veel vrijheid om je tijd in te delen. Naast het verbeteren, implementeren en onderhouden van het intern gebruikte applicatie systeem en de bijbehorende processen kan er ook ad hoc veel van je gevraagd worden. Daarnaast zul je bijdragen aan de ontwikkeling van hulpmiddelen betreffende automatisering. Je hebt te maken met zowel productleveranciers als ook met artsen, zorgverleners en patiënten. Waar je de ene dag vol zit met vergaderingen ben je de volgende dag voornamelijk op zoek naar oplossingen voor de eindgebruikers. Geen dag is hier dus hetzelfde en dat maakt het een veelzijdig en leerzaam avontuur!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te pionieren in dit Universitair Medisch Centrum waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt, veel kennis op kunt doen en waar je je optimaal kunt richten op verbetering.

 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

In dit academisch ziekenhuis in Zuid-Holland staat samenwerken en verbinden centraal. Collega's weten elkaar makkelijk te vinden en er is naast hard werken ook ruimte voor (directe) grappen en gezelligheid. Momenteel bestaat het team uit drie medewerkers, maar door uitbreiding is er ruimte voor een extra functioneel specialist. Je komt in een dynamische omgeving te werken waar ruimte is voor ontwikkeling en waar veel doorgroeimogelijkheden zijn.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 19 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack