Financieel Projectmedewerker

Zorg voor de juiste samenwerking en op koers komen en blijven van de financiële afdeling binnen deze woningcorporatie.

 • Creatief
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een slimme en innovatie starter die energie krijgt van het optimaliseren van financieel administratieve processen en het leuk vind om te gaan pionier. Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, waardoor je niet alleen goed kan samenwerken met je directe collega’s maar ook advies kan geven aan de directie. Bovendien ben je zelfstartend, en toon je initiatief; in deze (nieuwe) functie krijg je veel vrijheid en hierdoor vraagt het dat je zelf je weg kunt vinden. Bovendien ben je een echte verbinder in de organisatie. Dit is nodig omdat je verschillende afdelingen aan elkaar knoopt  op gebied van financiën. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur een studiechtergrond met een financieel component. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bedrijfseconomie, bedrijfskunde, commerciële economie en finance

 • Kennis van Excel

Wat houdt dit avontuur in?

In deze afwisselende functie in het team Strategie & Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, rapportage en advies. Je gaat de benodigde gegevens bij collega’s en instanties ophalen om zodoende inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken. Je zorgt ervoor dat de financiële planning op koers komt en blijft. Bovendien zorg je voor het aanleveren van data ten behoeve van het opstellen van de begroting en dit doe je in nauwe samenwerking met projectleiders en portefeuillemanagers. Je monitort het budget van de uitgaven gedurende het boekjaar en stelt termijn rapportages op. Aangezien het een nieuwe functie is, zijn er vele mogelijkheden hoe je deze rol kan invullen. Dat maakt het uitdagend en tegelijkertijd moet je het dus ook wel leuk vinden om zelf je weg te gaan vinden in de organisatie. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De mogelijkheid om zelf verdere invulling te geven aan de functie. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden en staat deze organisatie open voor verbeter- en verandervoorstellen. 

 • Een opdracht van een jaar voor 40 uur per week, met na dat jaar kans op indiensttreding bij de opdrahctgever. 

 • Verschillende doorgroeimogelijkheden, het is bijvoorbeeld een mooie start als je je wilt ontwikkelen als asset/vastgoedmanager. 

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Salaris 

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze woningcorporatie is gevestigd in de binnenstad van Haarlem en telt ongeveer 90 medewerkers. De organisatie staat voor kwaliteit en gaan voor een hoge klanttevredenheid. De cultuur laat zich omschrijven als open en hartelijk waarbij er ruimte is voor eigen initiatief. Je hebt een spilfunctie binnen de organisatie, waardoor je niet een vast onderdeel bent van een team. Je staat bijvoorbeeld veel  in nauw contact met jouw collega’s van Rapportage & Control. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 11 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack