Financieel Medewerker TU Delft

Zet jouw financiële blik in voor grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de TU Delft!

 • Behulpzaam
 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Met jouw cijfermatig inzicht duik jij met plezier in de cijfers! Analytisch ben je sterk, waardoor jij het overzicht over (al die) cijfers weet te creëren en bewaken. Tegelijk ga je graag oplossingsgericht te werk. Jij kijkt hierdoor al snel met een (positief) kritische blik om vervolgens met plezier met verbeterpunten aan de slag te gaan. Jij stelt je graag behulpzaam op en kent het nut van samenwerken. Vooral wanneer je dat in een veranderende omgeving doet. In je werk ben je daardoor servicegericht en kijk je waar jij jouw kwaliteiten kan inzetten!

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een studieachtergrond waardoor je financieel onderlegd bent is handig, maar geen eis. (Denk bijvoorbeeld aan Bedrijfseconomie, Finance & Control, Economics, Economie, Accountancy, Bedrijfskunde, Facility Management, Economics & Business Economics, Fiscaal Recht en Economie, International Business Administration, Fiscale Economie & Accountancy etc.)
 • (Aantoonbare) affiniteit met financiën.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Projectmedewerker Financieel werk je binnen de directie Finance voor een faculteit van de Technische Universiteit Delft. De wetenschappers van de universiteit werken aan verschillende onderzoeksprojecten, waarvoor jij in deze rol de financiële dossiers opstelt en bijhoudt, maar ook aanstuurt op financiële voortgang, Daarnaast stel je financiële projectverantwoordingen en declaraties op waarbij je wordt ondersteund door jouw collega’s vanuit de tweedelijns projectadministratie. Je beheert gemiddeld zo’n 80 projectdossiers waarvoor je regelmatig overlegt met de contractmanager, project- of business controller en de projectleider over de inrichting van projectdossiers, financiële voortgang en eventuele bijkomende bijzonderheden bij het project. Doordat jij het overzicht hebt over de financiën weet jij of er nog ruimte is in het budget en alles wel in lijn loopt met de begroting. Tot slot wil de directie Finance de volgende stap zetten in het adviseren van de wetenschap. Hiervoor wordt managementinformatie geoptimaliseerd, de wijze van communiceren en daarmee de kwaliteit van het advies verder ontwikkelt. Als Junior Projectmedewerker Financieel denk jij hierover mee door te kijken naar de processen van de directie Finance, zodat de afdeling nog efficiënter zal draaien en de advieskwaliteit versterkt!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waar je een bijdrage levert aan het proces van grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de TU Delft en ruimte hebt om jouw kwaliteiten in te zetten én jezelf verder te ontwikkelen!

 • Een aanstelling voor 12 maanden met kans op verlenging voor tussen de 32 en 40 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (vergeet de link niet!)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de €2,200 en €2,500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

De Technische Universiteit Delft doet naast het aanbieden van onderwijs ook onderzoek van internationaal erkend niveau op het gebied van technische wetenschappen. Bij de ontwikkeling van technologie voor komende generaties met een focus op veiligheid, duurzaamheid en economische vitaliteit, richt de TU Delft zich hierbij sterk op de maatschappelijke toepasbaarheid. Als Junior Projectmedewerker Financieel ben jij onderdeel van een groep van twintig Projectmedewerkers van verschillende faculteiten. De groep heeft een maandelijks overleg, maar weet elkaar ook te vinden als ze vragen hebben!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door op "Start je avontuur" te klikken. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur