De Functioneel Beheerder van de Toekomst

Verbeter maatschappelijke organisaties door systemen te optimaliseren en perfect te laten aansluiten op de wensen van medewerkers!

 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend
 • Behulpzaam

Wie ben jij?

Voor de meeste IT gerelateerde functies via Studelta, zoeken we GEEN harde IT' er, juist niet! Omdat je fungeert als schakel tussen gebruikers op de werkvloer en de technici, is het van belang dat je communicatief sterk bent. Je bent dus in staat om jouw manier van communiceren aan te passen op het niveau van jouw gesprekspartner: luisteren en kritisch doorvragen is daarbij essentieel. Daarbij is een nieuwsgierige kijk op het leven belangrijk, omdat dat ervoor zorgt dat je je verwondert over de manier waarop dingen nu geregeld zijn en nadenkt over verbeteringen van processen. Tot slot heb jij een zelfstandige werkhouding, die maakt dat je op onderzoek uitgaat in jouw functie, vragen stelt en het kunt aangeven als je hulp nodig hebt.

Jij bent een starter met:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding. Alle opleidingen kunnen - in het verleden zijn we regelmatig in gesprek geweest met mensen die Psychologie, Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Informatiekunde hebben gedaan - maar we staan open voor diverse opleidingen.
 • Bij voorkeur ervaring of aantoonbare affiniteit met de zorg.
 • Aantoonbare affiniteit met software/systemen (denk aan R, Matlab, SPSS, dataverwerkingsprogramma's etc.)
 • Maximaal drie jaar werkervaring (na afstuderen).

Wat houdt dit avontuur in?

Veel zorgorganisaties en gemeenten hebben de afgelopen jaren nieuwe systemen geïmplementeerd en zijn op dit moment op zoek naar mensen die mede verantwoordelijk worden voor het functioneren en optimaliseren van de applicaties. Vanwege constante veranderingen in wet- en regelgeving en in de behoeften van de eindgebruikers, zijn de systemen constant in beweging. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het  behandelen van aanvragen voor veranderingen in systemen, je fungeert als vraagbaak voor het interne personeel en inventariseert hun behoeften. Daarnaast schakel je met diverse afdelingen en om veranderingen teweeg te brengen en denk je na over verbeteringen van het systeem en werkprocessen.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wat bieden wij?
LET OP:
Dit verschilt natuurlijk per functie. Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden.

 • Een fulltime aanstelling voor langere tijd (meestal rond 9 maanden) en met kans op overname. 
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym.
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen.
 • Salaris tussen de 2150 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Studelta is actief binnen maatschappelijk betrokken organisaties. We werken samen met gemeenten, woningbouwcorporaties, ziekenhuizen, consultancy partijen, de GGZ en Langdurige zorginstellingen. Afhankelijk van jouw ambitie en drijfveren onderzoeken we welke organisaties het beste bij jouw passen. Meestal komt je terecht in een team van mensen met verschillende achtergrond, maar wel allemaal met een maatschappelijke passie.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk [datum] door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Vragen over dit avontuur?

Maike van der Linde (Groei)