Customer Support - ICT Apotheken

Met slimme ICT oplossingen help jij apothekers om hun dienstverlening voor patiënten te verbeteren!

 • Flexibel
 • Samenwerkend
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk en houdt van puzzelen. Je vindt het heerlijk om je vast te bijten in complexe vraagstukken. Maar liever ga je vervolgens wel ook gewoon aan de slag met een oplossing, je bent namelijk een echte doener! Vanuit jouw behulpzame karakter vind je het leuk om ingewikkelde informatie zo uit te leggen dat anderen het snel begrijpen. In dat uitleggen ben je ook nog eens goed, want je maakt makkelijk contact. Je bent een echte verbinder! Je stemt je communicatie goed af op verschillende individuen. Ten slotte hou je van een uitdaging en werk je graag zelfstandig. Jij wordt binnen de organisatie dé expert van software oplossingen voor apothekers en daar ben je trots op!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Een relevante HBO/WO studieachtergrond (denk bijvoorbeeld aan Farmakunde, MER, Bedrijfskunde, Farmacie, Facility Management, etc.) Let op: Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!
 • Affinteit met IT

Wat houdt dit avontuur in?

Deze organisatie in Amersfoort ondersteunt apotheken met verschillende software-modules. Als customer support medewerker help jij apothekers met vragen over de systemen. Gezien jij de expert wordt op het gebied van deze software, ben jij ook het eerste aanspreekpunt van de apothekers die klant zijn. Je beheert verschillende modules die speciaal ontworpen zijn om patiënten beter van dienst te kunnen zijn. Zo is er een systeem wat helpt bij het in kaart brengen van risico's wanneer patiënten meerdere medicijnen tegelijk gebruiken, maar ook een logistiek systeem waarmee apotheken hun voorraden makkelijker kunnen beheren. Al met al zijn de software oplossingen behoorlijk belangrijk voor de apothekers! Jij staat hen direct te woord en hebt - als het even kan - direct een oplossing voor functionele problemen die zij tegenkomen in de systemen. Komt er een complex probleem voorbij dat je niet zomaar kunt oplossen? Dan doe je uitgebreid onderzoek. Om er vervolgens, samen met de programmeurs, voor te zorgen dat dit soort problemen worden voorkomen. Natuurlijk test jij de software ook, zet je waar nodig pilots op en schrijf je gebruikershandleidingen. Als expert van deze modules krijg je bovenal veel vrijheid om met innovatieve ideeën te komen, om het gebruikersgemak te vergroten.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Heb je affiniteit met IT en zin om aan de slag te gaan in een rol waarin je direct veel eigen verantwoordelijkheden krijgt? Dan is dit de ideale plek voor jou! En verder...
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2200 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring)
 • Een uitstekende pensioenregeling

Jouw opdrachtgever

Deze snelgroeiende organisatie in Amersfoort ontwikkelt IT applicaties voor apotheken, waardoor zij hun patiënten nog beter van dienst kunnen zijn. De sfeer in de organisatie is lekker informeel. De organisatie is niet zo groot, wat ervoor zorgt dat collega's gemoedelijk met elkaar omgaan. Je kent binnen no time iedereen op de werkvloer. Met vragen kun je altijd bij jouw collega’s terecht. De 2 starters die eerder via ons begonnen zijn bij deze organisatie werken er nog steeds met veel plezier.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 4 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur