Coördinator Recruitment in de Zorg

Lever een belangrijke bijdrage aan het personeelsvraagstuk in de zorg met jouw creatieve blik en ontwikkel je op strategisch en beleidsmatig vlak!

 • Creatief
 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij bent creatief en vindt het leuk om vraagstukken vanuit diverse hoeken te bestuderen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen: ook wanneer er mensen zijn die al lang binnen de organisatie werken durf jij jouw vragen te stellen en verfrissende ideeën te delen. Natuurlijk doe je dit wel op een sensitieve manier. In deze rol spreek je mensen uit verschillende lagen van de organisatie, jij kunt hier goed mee omgaan en stemt je communicatie per individu af. Bovendien heb jij snel door hoe de lijnen lopen en kun je goed procesmatig denken, waardoor je ziet hoe bepaalde rollen elkaar kunnen helpen. Ten slotte ben je verbindend en maak je makkelijk contact. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bestuurskunde, Sociale Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Communicatiewetenschappen… Maar een compleet andere studierichting mag ook!;
 • Affiniteit met de zorgsector.

Wat houdt dit avontuur in?

Binnen de zorg ligt op dit moment een grote uitdaging als het gaat om het vinden van de juiste mensen. Binnen deze zorgorganisatie ligt deze verantwoordelijkheid op dit moment grotendeels bij de zorgteams. Zorgverleners nemen dus zelf een stuk recruitment voor hun rekening. Zonde, want hierdoor kunnen ze minder tijd besteden aan de cliënt. Op dit moment heeft de organisatie dan ook een transitie ingezet richting het centraal werven van medewerkers. Om dit te bereiken, zijn ze op zoek naar een starter die op een creatieve manier naar het vraagstuk wil kijken. Als junior recruiter ga jij aan de slag op het hoofdkantoor. Enerzijds hou je je bezig met het werven van mensen voor staffuncties, anderzijds vervul je steeds meer een strategische rol in de transitie. Er zullen recruiters aangesteld worden die per regio op zoek gaan naar zorgtalent. Jij coördineert deze recruiters en houdt het overzicht. Ook denk je actief mee over een stuk ontwikkeling: Wat heeft een potentiele kandidaat nog nodig om in deze rol aan de slag te kunnen gaan? Ten slotte gaat de organisatie komend jaar aan de slag met een nieuw strategisch personeelsplan, waar jij ook een bijdrage aan kunt leveren. Al met al een uitdagende rol waarin je steeds meer verantwoordelijkheid kunt krijgen. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Binnen deze rol worden jouw creatieve ideeën enorm gewaardeerd. Bovendien krijg je snel verantwoordelijkheden, waardoor je je razendsnel kunt ontwikkelen. De ideale start van jouw carrière dus!

 • Een aanstelling voor een jaar met zicht op indiensttreding bij wederzijdse tevredenheidvoor tussen de 36 en 40 uur per week;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week);
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorgorganisatie ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Zij bieden hulp op maat bij wonen, werken en leren. Jouw thuisbasis is het hoofdkantoor, waar je samenwerkt met twee collega recruiters. Daarnaast zul je veel optrekken met een organisatieadviseur, om samen de transitie naar centraal werven verder uit te voeren. De sfeer op de afdeling is gemoedelijk en positief, collega’s staan voor elkaar klaar. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 16 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack