Casemanager Jeugd met Veranderkracht bij een Gemeente

Draag door helder verwachtingsmanagement bij aan goede jeugdzorg!

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om gezamenlijke doelen te stellen en houdt van helder verwachtingsmanagement. Je hebt lef en neemt van nature graag een coördinerende of regisserende rol op je. Net als jouw collega’s heb jij jouw hart op de goede plek en wil jij niets liever dan het beste voor de jeugd(zorg) in deze gemeente. Echter heeft jouw aanpak een andere kleur en jijzelf bent hierin de verbindende factor. Conflict ga jij niet uit de weg, want je begrijpt dat weerstand hoort bij verandering. Je staat stevig in je schoenen, zoekt actief de dialoog op en durft mensen aan te spreken op de gemaakte afspraken. 

.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • Studieachtergrond maakt niet uit, want in deze rol gaat het om jouw persoonlijkheid. Je kunt denken aan Zorgmanagement, Vrijetijdsmanagement, Hogere Hotelschool, Facility Management, ALO, Organisatieverandering & Management, Bedrijfskunde, Integrale Veiligheidskunde, Bestuurskunde, Bestuur en Organisatiewetenschappen of Social Work

  • Affiniteit met jeugdzorg

Wat houdt dit avontuur in?

Zoals vele andere gemeenten zit ook deze Gelderse gemeente in een kanteling. In plaats van een verzorgende rol, wil de gemeente meer naar een stimulerende en activerende rol toe. Hiervoor is een andere mindset en een andere aanpak nodig, die gekenmerkt wordt door realistische doelen en heldere afspraken samen met (niet over) de gezinnen en hun hulpverleners. In deze rol als jeugdconsulent met veranderkracht neem jij hier een regierol in! Je bent het aanspreekpunt voor gezinnen die problemen hebben bij de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen. Je analyseert de hulpvraag en samen met het gezin maak jij de afweging of zij zelf en/of met hulp van hun eigen netwerk weer op eigen benen kunnen staan, of dat externe hulp nodig is. Je versterkt de zelfredzaamheid van het gezin door gebruik te maken van hun eigen kracht, hulp vanuit het netwerk en door het aanleren van nieuwe vaardigheden en legt dit vast in een helder ontwikkelplan.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een uitgelezen kans om je in sneltreinvaart te ontwikkelen als medewerker binnen een gemeente die je heel veel ruimte biedt om te groeien! Het gaat om;

  • Een opdracht van 38 uur per week (36 uur bij de gemeente en 2 uur training) voor 12 maanden, met kans op indiensttreding bij de gemeente bij wederzijdse tevredenheid

  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

  • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta

  • Salaris (tussen de €2200 en €2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

In deze groene gemeente in de Betuwe is genoeg te doen! Je komt te werken in een team van 8 jeugdconsulenten. De werksfeer is open en informeel. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Daarnaast is er collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak, aanwezig. Kortom, de ideale plek voor de start van jouw carrière!


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? De gesprekken bij de gemeente zullen plaatsvinden in week 35, dus solliciteer uiterlijk 16 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? 

PS. Na jouw sollicitatie ontvang jij een automatische mail waarin staat dat er binnen één week contact met jou wordt opgenomen. Dit is in dit geval incorrect. Ivm vakanties zal dit pas na de deadline van 16 augustus zijn.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur