Junior Business Controller

Ontwikkel je als Business Controller binnen deze ouderenzorginstelling en overtuig de managers met jouw bevindingen!

 • Samenwerkend
 • Invloedrijk
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je kunt gerust stellen dat jouw analytische vaardigheden in combinatie met jouw cijfermatig inzicht erg goed van pas komen bij deze functie. Jij weet uit een brei van financiële gegevens de belangrijkste trends en ontwikkelingen te ontdekken. Je bent overtuigend en bovendien sta je stevig in je schoenen. Je durft jouw (kritische) bevindingen te delen met zowel jouw team, als met de verschillende managers. Je bent je verder bewust van de verschillende belangen van stakeholders, met andere woorden; je bent organisatiesensitief. Je snapt als geen ander dat je het meeste bereikt door een duurzame vertrouwensrelatie met anderen op te bouwen en beseft ook dat dit flexibiliteit van jou vraagt. Wat jou enorm helpt in deze rol als Junior Business Controller is dat jij graag en vaak vragen stelt, waardoor je in sneltreinvaart begrijpt hoe de vork in de steel zit.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Een financiële achtergrond (je kunt denken aan Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Economie, Economics & Business Economics, International Business Administration, Fiscale Economie & Accountancy, Accountancy, Econometrie, Finance & Control, Management, Economie en Recht (MER), Commerciële Economie, etc.)

 • (Aantoonbare) affiniteit met de ouderenzorg

 • Enige ervaring als Business Controller is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Business Controller maak je onderdeel uit van de afdeling Control. In de toekomst valt de afdeling en daarmee jouw functie onder het Integraal Servicecentrum en omdat deze transitite nog volop vormgegeven wordt, krijg jij alle ruimte om initiatieven en vernieuwingen in te brengen! In een deel van deze functie kijk je hoog over mee naar de jaarbegrotingen. In het eerste kwartaal is het bijvoorbeeld altijd spannend om te zien of de begroting die is opgesteld overeenkomt met de daadwerkelijke cijfers. Iets verderop in het jaar, worden verschillende begrotingen volgens een bepaalde methode (die jij je eigen gaat maken) opgesteld. En uiteindelijk komt dan de jaarrekening. Hiernaast zal jouw functie bestaan uit het opstellen van allerlei verschillende business cases die je na verloop van tijd steeds zelfstandiger gaat oppakken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verzoek van een van de managers om uit te zoeken of het financieel haalbaar is om het aantal bedden op een zorglocatie opnieuw in te delen. Je maakt hierbij altijd de afweging tussen een hoger rendement en de mogelijkheid om meer personeel in te zetten (waardoor de kwaliteit van de zorg verbeterd). Je maakt onder andere kostprijsberekeningen, voorspellingen en levert NZA gegevens aan. Je houdt je bezig met een 7 tal locaties van deze ouderenzorg instelling en hebt nauw contact met een viertal RVE-managers. Normaal gesproken levert de controller maandrapportages aan en vervolgens buigt de manager zich over deze cijfers. Bij deze zorginstelling is dat net even anders, want jij duikt zelf de cijfers in, vormt daar jouw mening over en vervolgens voer je een (adviserend) gesprek met de manager. De lijnen worden hierdoor een stuk korter en bovendien weet je met z’n tweeën vaak meer dan alleen. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een super uitdagende startersfunctie waarin je je steeds verder kunt ontwikkelen als Controller en daarnaast;

 • Een opdracht voor tussen de 34 en 38 uur per week, voor in ieder geval een jaar, met grote kans op indiensttreding bij wederzijdse tevredenheid

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze ouderenzorginstelling in de regio Amsterdam heeft de visie dat iedereen recht heeft op goede, liefdevolle zorg. Door het ouder worden kan het leven een stuk minder makkelijk gaan dan voorheen. Langdurige ziekte of lichamelijke beperkingen spelen hierbij een grote rol. De organisatie is volop in ontwikkeling. Zo wordt er een nieuwe ondersteuningsdienst ontworpen, met als doel los te komen van de verdeling van expertise over verschillende afdelingen. Ze willen meer integraal en procesgericht werken. Het team waarin je komt te werken bestaat uit een gemêleerde groep van jong tot oud. De sfeer is open, aangenaam en nuttig. De lijnen zijn kort en iedereen staat voor elkaar klaar. 

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 10 januari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack