Applicatiebeheerder Onderzoekscentrum Ziekenhuis

Sla een brug tussen klantvraag en ICT en vergroot het werkgeluk van medisch onderzoekspersoneel!

 • Behulpzaam
 • Creatief
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast en gedreven persoon die niet bang is om te experimenteren. Hier komt dus ook een stukje lef en zelfvertrouwen bij kijken. Je bent flexibel en vindt het fijn een gevarieerd takenpakket te hebben waarin het je niet uitmaakt gestoord te worden wanneer er iets urgents tussendoor komt. Ook zoek je verbinding en beschik je over een dosis inlevingsvermogen die je helpt bij effectief communiceren met alle betrokkenen. Je nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je met een analytische blik uitdagingen in kaart kunt brengen en daarvoor passende oplossingen kunt bedenken. Ten slotte ben je niet bang verantwoordelijkheid te nemen en krijg je  energie van het presenteren van je resultaten!

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • 0-3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, studieachtergrond maakt niet uit maar denk aan bijvoorbeeld (technische) Informatica, Gezondheidswetenschappen, Medische Informatiekunde of een andere relevante (technische) studie
 • Aantoonbare affiniteit met ICT
 • Affiniteit met de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Je zorgt ervoor dat de systemen waar je collega’s dagelijks mee werken zo optimaal mogelijk functioneren. Je bewaakt de continuïteit van de systemen van het onderzoekscentrum; met name het ERP systeem, en een financieel projectmanagementsysteem. Je coördineert wijzigingsverzoeken van idee tot implementatie en adviseert management op het gebied van ICT verbeteringen. Je signaleert bedrijfsrisico’s, verhelpt knelpunten en problemen en je voert procesaanpassingen uit. Ook ben jij in staat gebruikers te informeren over functionaliteiten, je weet accounts te beheren en incidenten op te lossen. Binnen de projecten die dienen ter optimalisering van de bedrijfsprocessen ontwikkel jij je tot expert op het gebied van de functionele en technische mogelijkheden. Je zit tevens de ICT commissie voor waarin gebruikerswensen worden ingebracht en waar je op basis van jouw ICT kennis en ervaring advies geeft over haalbaarheid en samenhang met overige systemen en ontwikkelingen. Daarnaast heb je oog voor de organisatiebelangen om prioriteiten toe te kennen binnen het eigen werk.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te pionieren in dit Universitair Medisch Centrum waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt, veel kennis op kunt doen en waar je je optimaal kunt richten op verbetering.

 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Dit medisch onderzoekscentrum biedt onderzoekers ondersteuning bij de medisch-wetenschappelijke onderzoeksprojecten die door externe instanties worden gefinancierd. Collega's weten elkaar makkelijk te vinden en er is naast hard werken ook ruimte voor (directe) grappen en gezelligheid. Je wordt ingewerkt door een ervaren applicatie beheerder en hebt korte lijnen met de rest van de organisatie.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack