Applicatiebeheerder bij een Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut

Zet jouw ICT skills in zodat toonaangevende wetenschappers zich kunnen richten op het verbeteren van de waterkwaliteit!

  • Behulpzaam
  • Flexibel
  • Kwaliteitsgericht
  • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jij bent een HBO/WO starter, je gelooft in het belang van goed wetenschappelijk onderzoek en zet jouw ICT skills het liefst in voor een duurzame wereld. Omdat je analytisch sterk bent, pik jij eventuele knelpunten in de applicaties of koppelingen waar jij mee bezig bent er zo uit. Jij wilt er alles aan doen dat zaken goed op orde zijn, dus in die zin ben jij ook zeker resultaatgericht. Jij staat stevig in je schoenen dus een beetje weerstand van de wetenschappers (die andere talenten hebben dan financiële) zie jij als een mooie uitdaging. Dit houdt je niet tegen om de verbinding met hen op te blijven zoeken. Ten slotte ben je flexibel, het geeft jou energie als geen dag hetzelfde is en je hebt er plezier in om met verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn.

Windows besturingssystemen, SQL-databases en Oracle databases; HTML, XLM en query opbouw en in staat zijn te programmeren in Javascript, Visual Basic en VBA; met LIMS (Labware), AllSolutions, OpenText en/of Linux

Wat houdt dit avontuur in?

Als Applicatiebeheerder bij deze kenninsonderneming ben je een manus van alles op het gebied van ICT. Ten eerste ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van diverse applicaties. De organisatie is net overgestapt op Office 365 dus je gaat veel aan de slag met MSteams en sharepoint. Je ondersteunt de wetenschappers in het gebruik hiervan en ontwikkelt en onderhoudt de functionaliteiten van de applicaties. Tevens wordt jij vraagbaak voor de onderzoekers als het gaat om ICT gerelateerde vragen. Binnen hun onderzoeken maken zij (steeds meer) gebruik van script-achtige talen. Hoewel zij bijvoorbeeld veel weten over "photochemical reaction constants of organic micropollutants required for UV advanced oxidation processes" hebben zij geen kaas gegeten van softwareontwikkeling in bijvoorbeeld Phyton of R . Hoewel jij hier echt (nog geen) expert in bent, benut jij al jouw opleidingskansen binnen deze organisatie om hierin hun sparringspartner te worden. Tot slot zie jij overal verbeterpotentieel en krijg jij volop de ruimte om hier mee aan de slag te gaan.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om terecht te komen bij deze onderzoeksonderneming. Daarnaast ook:

  • De ruimte om als starter te pionieren voor deze organisatie met ervaren collega’s, die jou inhoudelijk verder helpen
  • Een aanstelling voor 6 maanden voor 34-38 uur per week met kans op verlenging en uiteindelijk indiensttreding bij de organisatie

  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

  • Salaris van rond de €2.500 o.b.v. 40 uur per week

  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

De onderzoekers van deze kennisonderneming werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ze hebben een stevige reputatie opgebouwd als innovatieversneller en internationale netwerkbouwer van topniveau. In (inter)nationale samenwerkingsverbanden vervullen ze steeds vaker een coördinerende rol. Jij gaat deel uitmaken van een team van 4 collega's die nauw met elkaar samenwerken en waar je veel van kan leren.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 20 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf?Wat spreekt je aan in deze rol?Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur