Adviseur Zorg bij Studelta

Commercieel aan de slag zijn en tegelijkertijd zorgorganisaties écht een stapje verder helpen? Kom Studelta versterken! 

 • Samenwerkend
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent commercieelresultaatgericht en haalt energie uit het binnenhalen van opdrachten. Klanten staan bij jou op nummer één! Je bent erop gericht hen enthousiast te maken over de diensten van Studelta met oog voor de vraag van je opdrachtgever. Bovendien ben je in staat om als sparringpartner op niveau mee te praten met tekenbevoegden en bestuursleden. Dankzij jouw sensitieve blik heb je bovendien snel in de gaten wat er speelt binnen een organisatie en weet jij je communicatie gemakkelijk aan te passen naar gelang de behoefte van je gesprekspartner. Vervolgens weet jij creatief te zijn in jouw oplossingen voor specifieke (personeels)vraagstukken, zodat de oplossing perfect aansluit op de wens van de klant!  

Wij worden heel gelukkig als jij: 

 • Sales- of commerciële ervaring hebt opgedaan
 • Een passie hebt om de non-profit (en specifiek de gemeentelijke of andere overheidsinstellingen) sector op zijn kop te zetten door opdrachten voor Studelta pioniers te realiseren
 • Een rijbewijs hebt
 • Minimaal 32 uur beschikbaar bent

Wat houdt dit avontuur in?

Aan jou de uitdaging om ons opgebouwde netwerk in de non-profitsector - en dan specifiek binnen zorginstellingen uit te bouwen en te verstevigen. We zien superveel kansen! In de rol van adviseur kom je terecht binnen team Zorg en Welzijn waarin elke collega een andere focus heeft: namelijk sales, recruitment of projectcoordinator. Jij bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en het binnenhalen van opdrachten. Dankzij jouw commerciële talent en adviesvaardigheden weet jij consequent resultaat te realiseren bij onze opdrachtgevers. Tevens vind je het leuk om dit alles door een marketingbril te bekijken en weet je bijvoorbeeld story telling in te zetten om zorgorganisaties warm te maken voor een Studelta avontuur.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een mooie kans om jezelf door te ontwikkelen op commercieel vlak en tel daar een goede balans tussen zelfstandig werken en teamwork bij op. Verder:

 • Natuurlijk een marktconform salaris

 • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget, zodat jij jouw skills nog verder kunt uitbreiden 

 • Een lease-auto, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en een bijdrage voor je oudedagsvoorziening 

 • Een MacBook & iPhone (ook voor privégebruik)

 • Elke dag (mits de Covidmaatregelen het toelaten natuurlijk) een verzorgde lunch, pingpongen met collega’s en een vrijdagmiddagborrel op z'n tijd op ons mooie dakterras in Amsterdam Noord.

Jouw opdrachtgever

Waar we bij Studelta in geloven? Dat de inzet van jong talent zorgt voor verandering en vooruitgang binnen de maatschappelijk betrokken organisaties waar wij mee samenwerken. 

Wij zelf zijn ook maatschappelijk betrokken en willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we willen gebruiken om betere resultaten te halen. Er wordt gestreefd naar naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking waarin wijzelf bemiddelen, mét alle verschillen. 

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk op zondag 7 maart door te klikken op ‘Start je avontuur’. 

 

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur