Adviseur Onderwijs

Draag bij aan onderwijs dat start vanuit de kracht van elke leerling

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Je bent gedreven om het onderwijs in Nederland te verbeteren en door jouw communicatieve skills ben je een goede gesprekspartner voor verschillende opdrachtgevers. Jouw assertiviteit en lef zorgen ervoor dat je makkelijk op mensen afstapt en omdat jij van nature een verbinder bent weet jij relaties op te bouwen en te onderhouden. Je bent nieuwsgierig en doortastend en je hebt snel door wat er binnen een organisatie speelt. Naast jouw drive om het onderwijs te verbeteren, ben je niet vies van commercieel denken en haal je energie uit het binnenhalen van opdrachten.

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak (misschien zit je aan het einde van je studie of ben je nog bezig met je master, dat is prima!)
 • Bij voorkeur een onderwijsgerelateerde studieachtergrond, maar een andere richting mag ook! Denk bijvoorbeeld aan: Pedagogiek, Onderwijswetenschappen, Pedagogische Wetenschappen, Onderwijskunde, (Toegepaste) Psychologie, Onderwijsmanagement, Bestuurskunde, Ontwikkelingspsychologie, etc.
 • (Aantoonbare) affiniteit met onderwijs!

Wat houdt dit avontuur in?

Als Adviseur Onderwijs ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van scholen in de veranderingen die nodig zijn om de kwaliteit van het onderwijs op de school te verbeteren, door het bieden van de juiste ondersteuning in de vorm van trainingen en coaching. Je bent hun primaire aanspreekpunt, je signaleert vraagstukken, onderzoekt nodige interventies, bewaart het overzicht en maakt afspraken over de inzet van de juiste ondersteuning door collega’s. In de monitoring neem je naast de inhoud ook de proceskant mee, waarbij je nauwkeurig aansluit en afstemt op de onderliggende vraag zodat het traject op maat wordt aangeboden. Tot slot identificeer je kansen en behoeften op de scholen en vertaalt deze in passende dienstverlening en ben je daarmee verantwoordelijk voor het realiseren van een goede omzet!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze rol werk je binnen een vernieuwende onderwijs organisatie aan complexe vraagstukken, heb je contact met zowel interne als externe partijen en kun je je ontwikkelen als de onmisbare spin in het web op het gebied van onderwijsvernieuwing. Daarnaast levert het een groot stuk voldoening op: je draagt bij aan de kwaliteit van onderwijs voor een groot aantal kinderen!

Daarnaast:

 • Een opdracht voor 12 maanden met de intentie tot indiensttreding, voor 36 uur per week (+ 2 uur per week ontwikkeling)
 • Je komt te werken in een dynamische organisatie die jou volop kansen geeft om door te groeien bij goed functioneren
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Een salaris van rond de €2500 bruto o.b.v. 40 uur per week
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Je komt te werken bij een onderwijsdienstverlener die scholen en stichtingen helpt om de kwaliteit van hun onderwijs en organisatie te versterken. Zodat zij optimaal invulling kunnen geven aan wat leerlingen, hun ouders, en de samenleving van hen vraagt. In hun kantoor wordt je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten omdat ze het belangrijk vinden om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 1 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf?Wat spreekt je aan in deze rol?Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur