Adviseur Bedrijfsvoering en Beleid in de Zorg

Verbeter de zorg door gezonde bedrijfsvoering!

  • Authentiek
  • Flexibel
  • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Je bent Leergierig en gooit jezelf graag in het diepe om een zo steil mogelijke leercurve te creëren. Je krijgt energie van het constant proactief schakelen tussen meerdere partijen en vindt het leuk om collega's (desnoods met een goede dosis humor) in beweging te brengen. In gesprekken met zorgmanagers sta jij stevig in je schoenen en begrijp jij het politieke spel dat komt kijken bij deals rondom contractmanagement. Omdat het soms grote bedragen betreft ben jij analytisch sterk en nauwkeurig! Zo vind je het leuk om een excel-sheet uit te pluizen en relevante informatie en verbanden naar boven te halen om het zorgcontrol proces te verbeteren. Werken met deadlines motiveert jou en een planning maken is voor jou gesneden koek. Tenslotte zet jij gemakkelijk dingen op papier. Je weet een logische structuur aan te brengen in een tekst en neemt de lezer met heldere argumenten mee in het punt wat je wilt maken.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • 1-3 jaar werkervaring

  • Fulltime beschikbaarheid

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen Bestuurskunde, Bedrijfseconomie,  Econometrie, Psychologie, Bedrijfskundige studies, Beleid & Management in gezondheidszorg - maar andere opleidingen mogen ook!).

Wat houdt dit avontuur in?

Als Adviseur Zorg ga jij met meerdere facetten van de bedrijfsvoering van deze GGZ instelling aan de slag, zoals contractmanagement, zorgcontrol en het maken van beleid. Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor onder meer de contracten aangaande laboratorium en apotheek. Je managet proactief en operationeel alle afspraken en doelstellingen met betrekking tot die contracten, vanaf het moment van ondertekening tot en met het afronden ervan. Je verschaft informatie over voortgang, financiën, risico’s en openstaande issues aan de contracteigenaar en andere belanghebbenden. Je voert overleg met diverse partijen intern en extern. Als zorgcontroller ben je verantwoordelijk voor het inrichten en verbeteren van het proces van registratie, facturatie en verantwoording van zorg. Vastlegging van gegevens vindt voornamelijk plaats door zorgverleners en medewerkers Zorgadministratie. Jij optimaliseert de kwaliteit van de zorgregistratie, adviseert het management en zorgt ervoor dat jullie compliant zijn en blijven. Tot slot houd jij je als beleidsmaker ook bezig met het vertalen van wet en regelgeving naar beleid en zorgt er samen met jouw collegas voor dat nieuw beleid ook nageleefd wordt. Kortom een zeer uiteenlopende rol met veel ruimte om jou te ontwikkelen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om in een team met ervaren collega’s je verder te ontwikkelen, waarbij je vanaf dag 1 veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. En verder:

  • Een project voor een jaar met kans op overname voor 40 uur per week;

  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;

  • Marktconform salaris 

  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, tweedeklas OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Bij deze Zuid Hollandse GGZ instelling kun je erop rekenen dat je professioneel de ruimte krijgt. Ze zijn niet alleen sterk in het op maat werken met cliënten, maar ook met de medewerkers. Zo zorgen ze dat je werk vandaag én morgen bij je past! Je komt terecht in een jong en ambitieus team van ongeveer 15 personen, met wie je nauw samenwerkt om deze GGZ instelling tot een van de besten van Nederland te maken.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 7 maart (hoe sneller hoe beter) door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur