Adviseur Arbeidsmarktmobiliteit

Verbeter de kwaliteit van de zorg, door bij te dragen aan een optimale arbeidsmarkt voor de sector.

 • Samenwerkend
 • Autonoom
 • Creatief

Wie ben jij?

Jij hebt lef, toont initiatief en kan gemakkelijk zelfstandig aan de slag. Hierbij stem jij natuurlijk wel goed af met jouw teamgenoten, want je bent ook een echte teamplayer. Jij snapt dus dat je samen veel verder komt dan alleen. Doordat je als adviseur arbeidsmobiliteit te maken krijgt met veel verschillende stakeholders, begrijp jij wat netwerken is en zie je mogelijkheden wanneer deze zich voordoen. Tot slot kom je dankzij jouw nieuwsgierige aard snel te weten hoe dingen werken en vind je het leuk om anderen te doorgronden. Jij kunt doorvragen als geen ander en komt hierdoor snel tot de kern van een probleem.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring. 
 • een HBO en/of WO diploma op zak 
 • bij voorkeur een studieachtergrond waarin je geleerd hebt over het personele proces (Arbeids- en organisatiepsychologie, HRM, Personeelwetenschappen of Bestuurs- en organisatiewetenschappen).
 • (Aantoonbare) affiniteit met de zorg 
 • enige ervaring met werving & selectie 
 • in bezit van een rijbewijs. 

Wat houdt dit avontuur in?

Als adviseur arbeidsmobiliteit staat er een stevige en mooie uitdaging voor je klaar! Als pionier ga jij ervoor zorgen dat het eerste contact met de werkzoekende professionals persoonlijker wordt. Je gaat relaties aan en onderhoudt deze ook. Hierdoor krijg jij in kaart waar de grootste uitdagingen liggen in het koppelen van kandidaten aan zorgorganisaties en andersom. Eén van de uitdagingen hierin is bijvoorbeeld dat het vaak voorkomt dat een professional, in eerste instantie niet aan lijkt te sluiten op de eisen in de functieomschrijving. Dit terwijl de competenties of (onbenutte) talenten van de professional goed aansluiten bij de behoeften van de organisatie. Jij bent in staat om deze kwaliteiten te herkennen! Voor jou als pionier betekent dit dat jij als het ware twee rollen vervuld. Namelijk enerzijds de rol van signalerende ambassadeur voor werkzoekenden, en anderzijds de rol van adviseur voor werkgevers in de zorg. En wat ga je verder nog doen? Jouw werkzaamheden als adviseur zijn niet alleen praktisch zoals bijvoorbeeld het bijwonen een festival in de week van zorg & welzijn, maar juist ook veel gericht op het strategische niveau. Zo sluit je aan bij HR-account tafels, om de bestaande samenwerkingen met verschillende organisaties uit te breiden en concreter te maken. Bovendien komen er steeds meer vragen vanuit de aangesloten organisaties, zoals het ZZP vraagstuk (meer en meer mensen treden uit dienst en keren terug als ZZP’er) waar een oplossing voor moet komen. Kortom; genoeg te doen dus!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij mag eindelijk op zowel praktisch als strategisch niveau je handen uit de mouwen steken om een echte bijdrage te leveren aan de optimalisering van de arbeidsmarkt in de zorg! En verder, niet onbelangrijk;

 • Een opdracht voor 12 maanden met kans op overname voor 36 uur per week
 • een mooie mogelijkheid om door te groeien tot projectleider
 • deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 
 • begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • salaris tussen de €2150 en €2300 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze regionale arbeidsmarktorganisatie heeft de ambitie bij te dragen aan de continuïteit, toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg. Dit doen zij door zich samen met een 40-tal aangesloten zorgorganisaties uit de regio Midden-Holland en Holland-Rijnland, te richten op professionals in de zorg. Vanwege de toenemende personeelstekorten in de zorgsector, ligt hierin de focus op het in balans krijgen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor zorg & welzijn. Het vinden, enthousiasmeren en behouden van voldoende, bekwaam en duurzaam inzetbaar personeel staat hierin centraal. De drie focusgebieden zijn Toeleiden & Instroom, Opleiden & Ontwikkelen en Werken & Behoud. Via regionale netwerken wordt de verbinding aangegaan tussen de zorgorganisaties en zorgprofessionals. Samenwerking en ondersteuning zijn belangrijke pijlers die het fundament vormen van de visie die deze ambitieuze organisatie uitdraagt.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 18 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack