Accountmanager Ziekenhuizen bij Studelta in Amsterdam

Zet de jongste generatie werkenden aan zet binnen de ziekenhuiswereld!

 • Vernieuwend
 • Behulpzaam
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent commercieel, resultaatgericht en haalt energie uit het binnenhalen van opdrachten. Klanten staan bij jou op nummer één! Je bent erop gericht hen enthousiast te maken over de diensten van Studelta met oog voor de vraag van je opdrachtgever. Bovendien ben je in staat om als sparringpartner op niveau mee te praten met tekenbevoegden en bestuursleden. Dankzij jouw sensitieve blik heb je bovendien snel in de gaten wat er speelt binnen een organisatie en weet jij je communicatie gemakkelijk aan te passen naar gelang de behoefte van je gesprekspartner. Vervolgens weet jij creatief te zijn in jouw oplossingen voor specifieke (personeels)vraagstukken, zodat de oplossing perfect aansluit op de wens van de klant!

Wij worden heel gelukkig als jij:

 • Sales- of commerciële ervaring hebt opgedaan
 • Aantoonbare passie hebt om de non-profit (en specifiek de zorg, gemeenten of woningcorporatie) sector op zijn kop te zetten door opdrachten voor Studelta pioniers te realiseren
 • Een rijbewijs hebt
 • Minimaal 32 uur beschikbaar bent

Wat houdt dit avontuur in?

Aan jou de uitdaging om ons opgebouwde netwerk in de non-profitsector - en dan specifiek binnen de ziekenhuisbranche uit te bouwen en te verstevigen. We zien superveel kansen! In de rol van accountmanager kom je terecht binnen een focusteam, waarin elke collega een andere focus namelijk, recruitment, projectcoordinatie en dus sales. Jij bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en het binnenhalen van opdrachten. Dankzij jouw commerciële talent en adviesvaardigheden weet jij consequent resultaat te realiseren bij onze opdrachtgevers. Ook buiten gesprekken met opdrachtgevers profileer jij jezelf als expert - bijvoorbeeld door het schrijven van een blog. Op deze manier is het werk niet puur commercieel, maar kun je jouw rol ook zeker zien als consultant!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een super toffe kans om jezelf door te ontwikkelen op commercieel vlak. Tel daar een goede balans tussen zelfstandig werken en teamwork bij op, en tada! Jouw nieuwe baan. Verder:

 • Natuurlijk een marktconform salaris

 • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget, zodat jij jouw skills nog verder kunt uitbreiden

 • Een lease-auto, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en een bijdrage voor je oudedagsvoorziening

 • Een MacBook & iPhone (ook voor privégebruik)

 • Een stel leuke collega's! Elke dag een verzorgde lunch, ping-pong toernooitjes en vrijmibo’s op ons dakterras (mits de maatregelen het toelaten uiteraard)

Jouw opdrachtgever

Waar we bij Studelta in geloven? Dat de inzet van jong talent zorgt voor verandering en vooruitgang binnen organisaties waar wij ze plaatsen. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen ontwikkelen. Onze handelswijze wordt gekenmerkt door vijf kernwaarden: groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef. En die kernwaarden zie je duidelijk terug bij ons op kantoor! Wil je wat meer sfeer proeven? Kijk dan ook eens op onze insta of FB pagina.


Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 15 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur