Accountmanager Wonen & Leven bij Studelta

Help woningcorporaties vooruit door de inzet van jonge, hoogopgeleide pioniers!

 • Authentiek
 • Flexibel
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent commercieelresultaatgericht en haalt energie uit het binnenhalen van opdrachten. Klanten staan bij jou op nummer één! Je bent erop gericht hen enthousiast te maken over de diensten van Studelta zonder het eigen zakelijk belang tekort te doen. Bovendien ben je in staat om als sparringpartner op niveau mee te praten met HR- of lijnmanagers. Je signaleert creatieve mogelijkheden om hun personeelsvraagstukken op te lossen en weet dit om te zetten in concrete opdrachten voor pioniers van Studelta.

Wij worden heel gelukkig als jij: 

 • Enkele jaren sales- of commerciële ervaring hebt opgedaan (in de arbeidsbemiddeling / recruitment);
 • Interesse hebt in de sector woningcorporaties;
 • Een rijbewijs hebt;
 • Fulltime beschikbaar bent.

Wat houdt dit avontuur in?

Wij zijn op zoek naar een account manager met commerciële ervaring, die vanuit inhoudelijke passie voor de sector woningcorporaties contact wil leggen met managers binnen deze sector. Je bent verantwoordelijk voor het complete salesproces met als doel van leads loyale klanten te maken. Dankzij jouw commerciële talent en adviesvaardigheden weet jij consequent resultaat te realiseren bij onze opdrachtgevers. Je bent veel op pad en stelt je bij onze relaties op als adviseur (bijvoorbeeld door het schrijven van een blog). Het beheren van bestaande klantrelaties en het uitbouwen van je netwerk hoort ook tot je verantwoordelijkheden. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een super toffe kans om jezelf door te ontwikkelen op commercieel vlak! Maar ook: lunches, een pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo’s, uitjes met de hele organisatie en de mogelijkheid om gratis te bootcampen met collega’s..... en verder:

 • Geen hiërarchisch opgelegde targets, maar een doelstelling en KPI’s die door het team bepaald en gedragen worden;
 • De mogelijkheid om je commerciële talent verder te ontwikkelen in onze maandelijkse Sales Academy en de Studelta Gym;
 • Een auto van de zaak, een smartphone en een laptop, zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt.
 • Een marktconform salaris naar gelang jouw relevante werkervaring.

Jouw Opdrachtgever

Waar wij in geloven? Als je studenten en starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken verder. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen. Je kunt onze handelswijze herkennen aan onze vijf kernwaarden; groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef. Wil je wat meer sfeer proeven, kijk dan ook eens op onze insta of FB pagina.

Geïnteresseerd? 

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 5 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Vragen over dit avontuur?

Talitha Hunnik (Gedreven)