Adviseur Zorg bij Studelta

Help maatschappelijk betrokken organisaties vooruit door de inzet van jonge, hoogopgeleide pioniers!

 • Authentiek
 • Flexibel
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent commercieelresultaatgericht en haalt energie uit het binnenhalen van opdrachten. Klanten staan bij jou op nummer één! Je bent erop gericht hen enthousiast te maken over de diensten van Studelta met oog voor de vraag van je opdrachtgever. Bovendien ben je in staat om als sparringpartner op niveau mee te praten met tekenbevoegden en bestuursleden. Je signaleert creatieve mogelijkheden om hun (personeels)vraagstukken op te lossen door ze om te zetten in opdrachten voor pioniers van Studelta.

Wij worden heel gelukkig als jij: 

 • Sales- of commerciële ervaring hebt opgedaan
 • Een passie hebt om de non-profit (en specifiek de zorg) sector op zijn kop te zetten door opdrachten voor Studelta pioniers te realiseren
 • Een rijbewijs hebt
 • Fulltime beschikbaar bent (minimaal 32 uur!).

Wat houdt dit avontuur in?

Aan jou de uitdaging om ons opgebouwde netwerk in de zorgsector uit te bouwen en te verstevigen. We zien superveel kansen! Nu hebben we accountmanagers (2!) nodig die samen met ons gaan bouwen. In deze rol kom je terecht binnen team Ziekenhuizen of team Zorg & Welzijn. Je advies-rol mag je op jouw manier uitoefenen, als je maar bijdraagt aan onze droom: iedere dag start een pionier via Studalta. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en het binnenhalen van opdrachten binnen de sector die is gekoppeld aan jouw team. Dankzij jouw commerciële talent en adviesvaardigheden weet jij consequent resultaat te realiseren bij onze opdrachtgevers. Je bent veel op pad en stelt je bij onze relaties op als adviseur (bijvoorbeeld door het schrijven van een blog). Op deze manier is het werk niet puur commercieel, maar kun je jouw rol ook zeker zien als consultant richting je opdrachtgevers.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een super toffe kans om jezelf door te ontwikkelen op commercieel vlak! Maar ook: lunches, een pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo’s, uitjes met de hele organisatie en de mogelijkheid om gratis te bootcampen met collega’s..... en verder:

 • Geen hiërarchisch opgelegde targets, maar een doelstelling en KPI’s die door het team bepaald en gedragen worden
 • De mogelijkheid om je commerciële talent verder te ontwikkelen in onze maandelijkse Sales Academy en de Studelta Gym
 • Een auto van de zaak, een smartphone en een laptop, zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt
 • Een marktconform salaris in lijn met jouw werkervaring.

Jouw Opdrachtgever

Waar wij in geloven? Als je studenten en starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken verder. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen. Je kunt onze handelswijze herkennen aan onze vijf kernwaarden; groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef. Wil je wat meer sfeer proeven, kijk dan ook eens op onze insta of FB pagina.

Geïnteresseerd? 

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 27 maart door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack