1-9van9avonturen

Projectmedewerker gebiedsontwikkeling

Lever met jouw frisse blik en stevige houding een serieuze bijdrage aan allerlei supertoffe, grote en uitdagende projecten binnen deze gemeente.
De verkenner

De verkenner

Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker.

Junior Business Controller

Ontwikkel je als Business Controller binnen deze organisatie voor kwetsbare mensen in de samenleving en overtuig de managers met jouw bevindingen!

Operationeel Manager bij Studelta

Neem bij ons in Amsterdam de leiding over onze dienstverlening! Help jij mee bouwen zodat we een grote speler worden in de markt?

Sluit je aan bij Studelta

Junior Data Manager in de Zorg

Ontwikkel je als data manager en lever een belangrijke bijdrage aan de continue ontwikkeling van verpleegkundigen binnen dit ziekenhuis!

Junior Projectleider Huisvesting

Draag als Junior Projectleider Huisvesting bij aan de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van een groot aantal schoolgebouwen in Utrecht en omstreken!
De regisseur

De regisseur

Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken.

Junior Financieel Adviseur Non-Profit

Wel interesse in financiële en bedrijfskundige vraagstukken, maar niet per se een relevante studieachtergrond? Of wil je juist binnen de non-profit in plaats van op de Zuidas aan de slag? Wij zoeken altijd junior financieel adviseurs!

Functioneel Beheerder Non-Profit

Optimaliseer de ICT-processen en systemen van een maatschappelijk betrokken organisatie en draag bij aan een goed humeur van jouw collega's!
De analyticus

De analyticus

Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden.

Projectmedewerker Ruimtelijk Domein bij een Gemeente

Ontwikkel je als expert op het gebied van een prettige en duurzame leefomgeving binnen gemeenteland!
De coördinator

De coördinator

Jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer.

Marketing Manager bij Studelta

Heb jij de specialistische kennis en ervaring in online (recruitment)marketing om de ingezette koers op het gebied van marketing voort te zetten en te versterken?