1-10van14avonturen

Organisatorische Projectmedewerker in de Zorg

Help deze zorgorganisatie door een organisatiemodel op te stellen en breng advies uit
De verkenner

De verkenner

Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker.

Junior Toezichthouder Ondermijning en Bouw bij een Gemeente

Ontwikkel een neus voor de onderwereld en draag bij aan een veilige leefomgeving.

Projectonderzoeker 'Het Nieuwe Werken'

Zet jouw onderzoek skills in om een adviesrapport te schrijven wat de basis zal vormen voor een belangrijke business case over ‘Het Nieuwe Werken’ bij deze zorgorganisatie.

Sluit je aan bij Studelta

Junior ICT Specialist

Zet jouw enthousiasme, leergierigheid en proactieve houding in om als (junior) ICT Specialist te werken aan zowel het onderhoud als de vernieuwing van de ICT-infrastructuur van dit ziekenhuis!

Junior Consultant

Help apotheken bij het optimaliseren van hun logistieke processen, waardoor zij sneller recepten voor medicatie kunnen verwerken.
De regisseur

De regisseur

Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken.

Junior Data Analist Vastgoed

Zet jouw liefde voor puzzelen met data in om mee te denken op strategisch niveau en overtuig de managers met jouw bevindingen!

Projectondersteuner in een Ziekenhuis

Lever een belangrijke bijdrage in de ondersteuning van het informatiemanagement team van dit grote ziekenhuis in Amsterdam!
De analyticus

De analyticus

Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden.

Projectmedewerker Marketing & Communicatie Zorg

Zet jouw creativiteit in als Projectmedewerker Marketing & Communicatie en creëer draagvlak en bewustwording voor het centraal stellen van de cliënt binnen deze gehandicaptenzorg organisatie!

Accountmanager Non-Profit bij Studelta in Amsterdam

Commercieel aan de slag zijn en tegelijkertijd maatschappelijk betrokken organisaties écht een stapje verder helpen in hun personeelsplanning? Kom Studelta versterken! 
De coördinator

De coördinator

Jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer.

Junior Marketeer bij Studelta in Amsterdam

Versterk jouw kennis over B2B en B2C-marketing door onze social media kanalen vanaf je eerste dag te beheren! Om er zo voor te zorgen dat Studelta de arbeidsmarkt verovert.