1-10van13avonturen

Junior Adviseur Jeugdzorg

Help deze jeugdzorgorganisatie vooruit met de juiste zorgovereenkomsten!
De verkenner

De verkenner

Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker.

Junior Beleidsadviseur in het Ziekenhuis

Til de kwaliteit en patiëntveiligheid binnen dit ziekenhuis naar een nog hoger niveau door het beleid op verschillende fronten te optimaliseren!

Junior Functioneel Beheerder Zorg bij Defensie

Zet de combinatie van jouw hart voor de zorg en tech-brein in om zorgverleners te helpen met het efficiënter uitvoeren van hun werk, en draag bij aan de kwaliteit van de zorg!

Sluit je aan bij Studelta

Junior Functioneel Beheerder

Jij gaat aan de slag met het optimaliseren van processen in deze Utrechtse zorgorganisatie!

Junior Applicatiebeheerder in een Ziekenhuis

Lever samen met je team maatwerk in de optimalisatie van de medische applicaties van dit ziekenhuis en draag zo bij aan een efficiënte werkwijze van artsen en verpleegkundigen!
De regisseur

De regisseur

Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken.

Functioneel Beheerder Amsterdam UMC Office 365

Draag bij aan een optimaal werkend Office 365 pakket zodat de (zorg)medewerkers zich kunnen richten op het leveren van de beste zorg!

Junior Trainer Ziekenhuis

Zorg ervoor dat de medewerkers van het Amsterdam UMC optimaal met Microsoft Office365 (waaronder MSteams) aan de slag kunnen!
De analyticus

De analyticus

Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden.

Junior Applicatiespecialist in een Ziekenhuis

Jij zorgt ervoor dat de applicaties van het elektronisch patiëntendossier Epic blijven draaien en levert zo een belangrijke bijdrage aan de zorg!

Junior Projectmedewerker ICT

Ga aan de slag met het bouwen van koppelingen tussen systemen en applicaties en draag zo bij aan de kwaliteit van het elektronisch patiëntendossier van dit grote ziekenhuis!
De coördinator

De coördinator

Jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer.

Pionier Omgevingsvisie

Ga los in duurzaam omdenken en prikkel de lokale beleidsadviseurs tot het ontwikkelen van een toekomstbestendige en duurzame gemeente