1-10van16avonturen

Junior HR Adviseur in de Zorg

Lever als HR adviseur een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van deze zorgorganisatie en het werkgeluk van de medewerkers
De verkenner

De verkenner

Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker.

Junior Adviseur Zorgcontrol

Draag bij aan de toekomstbestendigheid van deze specialistische jeugd GGZ instelling en ontwikkel je tot Junior Adviseur Zorgcontrol!

Coördinator Recruitment in de Zorg

Lever een belangrijke bijdrage aan het personeelsvraagstuk in de zorg met jouw creatieve blik en ontwikkel je op strategisch en beleidsmatig vlak!

Sluit je aan bij Studelta

Management & Project Assistent in het Onderwijs

Verdiep je in het beleid van MBO Welzijn- en Zorg onderwijs en lever een belangrijke bijdrage aan de organisatie hiervan!

Junior Functioneel Applicatiebeheerder in een Ziekenhuis

Bouw samen met jouw team aan de verbinding tussen ICT en de business van dit ziekenhuis.
De regisseur

De regisseur

Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken.

Junior Financial Non-Profit

Wil jij je verder ontwikkelen binnen de financiële afdeling van deze woningcorporatie? Wij zoeken TWEE financiële toppers!

Junior Adviseur Milieu en Geluid

Draag bij aan een leefbare en veilige leefomgeving!
De analyticus

De analyticus

Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden.

Senior Recruiter bij Studelta

Ben jij een mensgerichte professional en ben je toe aan een volgende stap in je recruitmentcarrière?

Projectmedewerker Functioneel Beheer in een Ziekenhuis

Ontwikkel je tot expert voor kindergeneeskunde applicaties en lever een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg!
De coördinator

De coördinator

Jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer.

Stagiair Marketing & Communicatie

Draai mee in ons marketing team en duik in de wereld van campagnes!