1-10van18avonturen

Junior Adviseur Data in de Zorg

Zet je in voor kwalitatieve zorgadministratie en duik in de wereld van zorg-declaraties, persoonsgebonden budgets en andere financiële vraagstukken!
De verkenner

De verkenner

Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker.

Support Medewerker in de Zorg

Project van 2 weken: Draag bij een een soepele start met het nieuwe cliënten dossier door tijdens de eerste twee weken vanaf de GO-LIVE op de werkvloer van deze zorgorganisatie gebruikers bij vragen en problemen te ondersteunen!

Junior Casemanager Vergunningen bij een Overheidsinstelling

Ga juridisch aan de slag en stimuleer participatie onder bewoners van de gemeente door te adviseren over mogelijkheden in de omgeving!

Sluit je aan bij Studelta

Medewerker Financiële Administratie

Bewaak de kwaliteit van de financiële administratie voor grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de TU Delft!

Junior Projectmedewerker Financieel in het Onderwijs

Zet jouw financiële blik in voor grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de TU Delft!
De regisseur

De regisseur

Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken.

Functioneel beheerder

Jij zorgt ervoor dat de HR systemen optimaal functioneren en helpt jouw collega's met hun vragen, zodat zij hier hun weg in weten te vinden!

Projectmedewerker Medische Dossiers

Draag bij aan een optimale overgang naar het nieuwe EPD van deze zorgorganisatie door ervoor te zorgen dat de medische dossiers op tijd in het nieuwe systeem staan!
De analyticus

De analyticus

Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden.

Junior Financieel Adviseur Gemeente

Zet jouw bedrijfskundige en financiële talenten in voor een toekomstbestendig en financieel gezond sociaal domein van deze gemeente!

Projectleider Implementatie Beeldbellen

Draag bij aan de digitalisering door het implementeren van beeldbellen binnen dit ziekenhuis
De coördinator

De coördinator

Jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer.

Medewerker Zorgadministratie Jeugdhulp

Zorg voor een correcte registratie van cliënten informatie, en draag bij aan een spoedige start en een soepel verloop van behandeltrajecten!