1-7van7avonturen

Junior Planner Onderwijs

Los de puzzel op en zorg ervoor dat het lesrooster van de leerlingen op deze middelbare school op rolletjes loopt!
De verkenner

De verkenner

Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker.

Junior Contractmanager

Als dé productspecialist Farmacie beheer en optimaliseer jij de processen rondom contractafspraken voor apothekers!

Functioneel Applicatiebeheerder EPD voor een dynamische Zorginstelling

Ervaar een prachtig opleidingstraject tot Functioneel Applicatiespecialist en zet met jouw team een state-of-the-art EPD neer!

Sluit je aan bij Studelta

Junior Applicatiebeheerder Onderzoek en Onderwijs Ziekenhuis

Beheer en optimaliseer de applicaties voor de onderzoeks- en onderwijsafdelingen in dit ziekenhuis en draag indirect bij aan kennisontwikkeling in de zorg!

Junior Financieel Adviseur Non-Profit

Wel interesse in financiële en bedrijfskundige vraagstukken, maar niet per se een relevante studieachtergrond? Of wil je juist binnen de non-profit in plaats van op de Zuidas aan de slag? Wij zoeken altijd junior financieel adviseurs!
De regisseur

De regisseur

Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken.

Functioneel Beheerder Non-Profit

Optimaliseer de ICT-processen en systemen van een maatschappelijk betrokken organisatie en draag bij aan een goed humeur van jouw collega's!
De analyticus

De analyticus

Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden.
De coördinator

De coördinator

Jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer.

Projectmedewerker Ruimtelijk Domein bij een Gemeente

Ontwikkel je als expert op het gebied van een prettige en duurzame leefomgeving binnen gemeenteland!